Portfolio

Portfolio

ELCID / LEF Festival / EL Cid studenten vereniging

 

lef-boven.png

De ELCID introductieweek is niet zomaar een introductieweek. Maarliefst 4000 studenten van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden maken kennis met de stad Leiden en studentenverenigingen. TIjdens de ELCID leveren wij techniek voor diverse evenementen van de ELCID commissie en de studentenverenigingen die ook hun eigen ELCID hebben. Een aantal producties zullen worden uitgelicht. 

Opening en voorzittersdebat Hooglandse kerk

De opening van de introductieweek was traditiegetrouw in de Hooglandse kerk. In de middag kwamen er sprekers, veel muziek en vuur. In de avond was het voorzittersdebat van alle studentenverenigingen. Tijdens dit debat was er een live-stream voor alle studentenverenigingen. Met deze stream konden alle verenigingen vanuit hun vereniging meekijken met het debat. Wij leverden in de Hooglandse kerk alle licht, geluid, stroom en live-streams, dit resulteerde tot onderstaande foto's. 

 

Afgelopen maandag was de opening van de Universiteit Leiden / Leiden University en HSLeiden IntroductieweekELCID in de...

Posted by ALV Productions on dinsdag 11 augustus 2015

 

LEF-Festival in de Vlietlanden

Voor de tweede keer op rij organiseerde de ELCID Commissie een heus festival. Dit jaar was het in Recreatiegebied de Vlietlanden. Studenten konden genieten van zon in overvloed met veel gezelligheid en DJ's. Voor dit festival leverden wij alle techniek zoals licht, geluid en het podium. 

 

 

ELCID bij studentenverenigingen

Ook de studentenverenigingen lieten hun beste kant weer zien. Studenten konden bij Augustinus en Quintus genieten van een zeer divers programma met leuke artiesten.

 

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -