Portfolio

Portfolio

Werfpop 2012

werfpop2012-boven.png

Werfpop is hét gratis popfestival van Leiden wat jaarlijks gemiddeld 20.000 bezoekers trekt. In de Leidse Hout was het in deze editie tijd voor twee podia, waarbij ALV Productions de volledige techniek voor één van deze podia voor haar rekening heeft genomen. Met een line-up die er niet om loog waren ook dit jaar de verwachtingen hoog. Op podium 2 waren de uitvoerende acts Vlijmscherp, Kraantje Pappie, Merdan Taplak, Bomb Diggy Crew ft. MC Diamanta, Le Peuple de L'herbe met als afsluiting de nieuwe sensatie Champion Sounds vs. Kaputt. Ondanks de regen overdag was Werfpop 2012 toch weer vol gelopen met liefhebbers van dit festival wat al sinds 1982 een begrip is in Leiden en omstreken.


Technische specificaties 

ALV Productions heeft voor dit evenement gebruik gemaakt van haar Adamson geluidssysteem bestaande uit Adamson Spektrix top- en laagkasten gecombineerd met Adamson T-21 subkasten. Voor de front-fills zijn Adamson M15 speakers gebruikt. Dit systeem wordt aangestuurd met LAB.Gruppen versterker-racks

 

Opdrachtgevers: Stichting Werfpop en LVC

 

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed Flexibel en gaan een straatje om voor de klant. Snel duidelijk officieel maar prettig informeel.

- Suzanne Knigge -