Nieuws

Nieuws

Bedankt LVC Leiden!

11 juli 2014

Wie in Leiden en omstreken kent het LVC Leiden niet.  Typerend door haar mysterieuze en “rock and roll” uitstraling is het LVC inmiddels een gevestigde naam als pop podium in Nederland. Door de jaren heen hebben hier diverse grote maar ook kleine namen uit de muziekwereld gestaan en weet jong en oud dat het LVC de plaats is voor een geslaagde avond.

Met een variërend programma met diverse invloeden zoals metal, rock, rap, techno, trance en dance heeft het LVC Leiden door de jaren heen menig avonden mogen vullen.  Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus zijn de laatste dagen voor het LVC aan de Breestraat in Leiden met een spectaculair programma.

Vandaag (30 augustus 2013) staat er een eind Rave op het programma. Alle remmen gaan los met de tofste dj’s van 20:00 uur tot en met 8.00 uur in de ochtend.  De allerlaatste avond (31 augustus) wordt afgesloten met een hoop live muziek, een film en nog veel meer.

Ofwel afscheid in stijl! Meer informatie vind je op de website www.lvc.nl.  

ALV Productions is trots dat wij bij het LVC de laatste jaren als vaste toeleverancier mochten optreden. Bedankt en succes met de laatste 2 dagen, maak er een mooi feest van en natuurlijk tot snel!  

p>

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -