Menu

Over ALV

Met ruim 20 jaar ervaring, certificeringen, in combinatie met ons gedreven team, bieden wij creatieve en technische oplossingen voor elke technische productie. Doormiddel van persoonlijk contact en heldere communicatie ontwikkelen wij samen met u een full-service concept specifiek voor u.

Over ALV


071 - 800 99 98
Contact »

Corporate producties & Evenementen

Wij bieden een full-serviceconcept aan voor elk soort evenement. Van zakelijke (livestream) evenementen, online congressen en vergaderingen, festivals, beurzen tot besloten feesten. Met onze expertise en creativiteit zorgen wij er voor dat elk project vlekkeloos verloopt.

Ons werk

Heeft u technische ondersteuning nodig bij een live evenement zoals een congres, een totaalconcept voor een online bedrijfsevenement of de gehele technische productie m.b.t. een festival? Wij denken graag met u mee en streven naar een hechte samenwerking met onze opdrachtgevers en leveranciers. Neem een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van onze projecten.

 

Portfolio

ALV Rent

Niet alleen complete geluid, licht en video producties maar ook huren van licht, geluid en toebehoren. Dit kan vanaf onze verhuurwebsite, waar u gemakkelijk een offerte kunt samenstellen. Op deze verhuur website vindt u complete geluid en licht-sets waarbij alle benodigdheden in een pakket zitten. Maar ook veel andere artikelen die geschikt zijn voor uw evenement, feest, festival, verjaardag of bedrijfsfeest. Denk hierbij aan, GeluidsetsPrikkabel, DJ-BoothGeluidsapparatuurLichtapparatuur, Beeld/video, Truss en rigging, Stroom, Podium of tentTheaterdoek, Sub en laagspeakers, Draadloze MicrofoonsActieve speakers, Blacklights, LichteffectenBellen, sneeuw en schuimmachinesMovingheads, Beamers, BekabelingSchermen, Led-schermen, Podium, TentenTrussen

Naar ALV Rent

Referenties

Leidens Ontzet

Preferred supplier Naturalis

Goeie Vrijdag borrels

Vergadering organiseren met livestream

Officiële opening Bio Partner

Google: Year in Search

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies
 

Uitstekend geholpen!

Defence for Children