Nieuws

Nieuws

Cultuur overal met de museumnacht en Cultuurweken

11 juli 2014

Het kwik stijgt, de bloemen schieten de grond uit en Nederland ontdooit langzaam uit haar winterslaap. Dit geldt ook weer voor de leuke evenementen en festivals. Ook deze maanden zijn wij trost leverancier van de leukste evenementen en festivals in Leiden en omgeving. Komende weken vertellen we graag wat er komen zal.  We beginnen met Museumnacht en de opening van Signatures Cultuurweken Leiden!

17 mei - Museumnacht Leiden & opening Signatures Cultuurweken Leiden

Tijdens de museumnacht Leiden is ALV Productions de leverancier van audio, licht en video voor diverse musea in Leiden. Tijdens deze nacht openen de Leidse Musea haar deuren met een leuk en boeiend programma.

Deelnemende musea zijn; Hortus BotanicusMuseum Boerhaave, Naturalis (Kindermuseumnacht)Rijksmuseum van OudhedenRijksmuseum VolkenkundeJapanmuseum SieboldhuisMuseum de LakenhalCorpus ‘reis  door de mens’ (in Scheltema Leiden) en de Leidse Sterrewacht!

Meer informatie: www.museumnachtleiden.nl

17 mei – 19.00 uur- Opening Signatures Cultuurweken

De Leidse Museumnacht is onderdeel van Signatures Cultuurweken Leiden. Kom om 19:00 naar het Rapenburg en beleef de prachtige opening  van de museumnacht én de Signatures Cultuurweken Leiden!  Dit spetterende voorproefje laat je de veelzijdigheid van de Leidse  kunst en cultuur zien, met de opening van de museumnacht als  hoogtepunt! De opening is openbaar voor iedereen, dus kom kijken naar al (of alles) wat Leiden je te bieden heeft

Meer informatie & programma Signatures: portal.leiden.nl/nl/toerisme_vrije_tijd/cultuur/signatures

ALV Productions is trots en vereerd om ook hiervoor de techniek te mogen leveren. 

SummerJazz_nieuws

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -