Nieuws

Nieuws

Eind van het jaar en verhuizing

11 juli 2014

De feestdagen staan voor deur en dat betekent weer drukke dagen met  aangepaste openingstijden (zie homepage voor overzicht). Daarnaast gaan we vanaf 2014 verhuizen naar een nieuw pand en dat betekent meer ruimte en meer serivice voor de klant (zie contact voor het nieuwe adres). In 2014 zullen er dus een aantal zaken op positieve manier veranderen. Verder ook nieuw in 2014 is de nieuwsbrief.  Met de nieuwsbrief willen wij u informeren omtrent nieuwe producten, aanbiedingen en nieuwe producties. Naast nieuwe producten zullen wij ook bestaande producten aan de orde brengen waar u niet van af wist dat ze bestonden. U kunt denken aan bepaalde soorten verlichting, presentatie apparatuur en nog veel meer.


Verder zijn wij constant bezig om ons te verbeteren en ontvangt u na het huren of een productie een feedback-email. Dit is een kort vragenlijstje met daarin wat vragen over onze producten en diensten. We hopen op jullie medewerking.

Tot volgend jaar!

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed Flexibel en gaan een straatje om voor de klant. Snel duidelijk officieel maar prettig informeel.

- Suzanne Knigge -