Nieuws

Nieuws

EL CID week en LEF Festival

18 juli 2014

ELCID-boven.jpg

EL CID staat voor Enige Leidse Commissie Introductie Dagen. De EL CID verzorgt de introductieweek voor de eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden. In 2014 vindt de EL CID-week plaats van maandag 11 tot en met vrijdag 15 augustus. Voor de opening leveren wij techniek voor de opening van de EL CID week op de Lammermarkt in Leiden. 

Technische productie - Het LEF festival!

Het festival op 14 augustus is in 2014 hét absolute hoogtepunt van de EL CID. Het is ook het enige feestje waar ouderejaars studenten meer dan welkom zijn. Het festival is dit jaar grootser opgezet dan ooit! Het gaat twee uur langer door, het is dichterbij Leiden en heeft een line-up waar je u tegen zegt. Met onder andere de Handsome Poets, Gregor Salto en The Flexican en MC Sef wordt dit een prachtig feest. 

 ALV Productions is vereerd om aan deze productie mee te mogen werken. En wij wensen de nieuwe maar ook oude studenten veel plezier! 

 

 

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -