Nieuws

Nieuws

Hoor wie klopt daar kinderen? Het zijn de feestdagen!

11 juli 2014

Datum: 22-11--2013

Dit weekend is de intocht van Sinterklaas, Verrassend Winkelweekend en het Huis van Sinterklaas in onze mooie stad Leiden. Dat betekent gelijk eigenlijk de echte officiële start van een periode met veel lol en de komst van Koning Winter. Zaterdag 23 november komt onze goedheiligman aan op de Beestenmarkt, waar hij vervolgens de binnenstad rond gaat met een heuze optocht. Na de optocht heeft Sinterklaas rust nodig (want hij moet 's nachts natuurlijk weer schoentjes vullen) en opent hij op zondag zijn deuren in het Huis van Sinterklaas bij de Waag. Gecombineerd met de intocht van Sinterklaas is het Verrassend Winkel Weekend. Winkelen in Leiden was nog nooit zo leuk! 

Met de komst van Sinterklaas moeten wij ons ook opmaken voor Kerst en de ijsbaan. Deze zal vanaf 6 december zijn plaats krijgen op de Nieuwe Rijn (meer informatie op www.leiden.nl/ijsbaan). Onderstaande foto was verleden jaar gemaakt door Arno Massee © (www.arnomassee.nl). Kortom de Winter Wonder Weken zijn in volle gang! 

 Arno Massee ijsbaan

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

zeer goed snel en kundig

- Yung Lie -