Nieuws

Nieuws

Leidens Ontzet

25 september 2015

3okt2015-boven.png

2 en 3 Oktober is een jaarlijks fenomeen in Leiden. De hele stad staat 2 dagen lang op zijn kop en het evenement trekt bezoekers van over de hele wereld aan. Tijdens deze dagen verzorgen wij op diverse locaties de gehele technische productie en verhuren wij heel veel techniek. 

Everybody Loves Disco - Annies en De Waag

Voor het eerst dit jaar wordt de kade bij Annies voor De Waag meer betrokken bij Everybody Loves Disco. Dit komt omdat in de De Waag, restaurant De Waag sinds dit jaar is gevestigd. Dit maakt de dansvloer nog groter en kunnen er meer bezoekers genieten van gezelligheid. WIj leveren truss, licht en geluid. 

Op de Nieuwe Rijn - EInstein, Cityhall en Stadthouder

Never change a winning team, de formule Op de Nieuwe Rijn is al jaren een groot succes! Ook dit jaar op de Koornbeursbrug, wordt een heus podium gerealiseerd met veel leuke optredens. WIj realiseren de gehele technische productie.

Roze Beurs 

Voor de Roze Beurs leveren we ook dit jaar weer licht en geluid. Altijd gezellig daar! 

3 October University - Universiteit Leiden

Dit jaar voor het eerst organiseert de Universiteit Leiden 3 October University. Kom op 3 oktober naar het Van der Werfpark voor de colleges van Victor Gijsbers, José Joordens en Eveline Crone en test je eigen (puber)brein.

Wij wensen iedereen een goed Ontzet! 

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -