Nieuws

Nieuws

Nacht van Kunst en Kennis

5 augustus 2016

KunstKennis-boven.jpg

 

Sinds 2013 is de Nacht van Kunst & Kennis hét wetenschaps- en cultuurfestival van Zuid-Holland.  De historische binnenstad van Leiden verandert in een podium voor kunstenaars, acteurs, dansers, muzikanten, opiniemakers en wetenschappers. Duizenden bezoekers komen op een laagdrempelige manier in aanraking met de kunsten en wetenschap en worden geïnspireerd door meer dan 150 acts. Na drie succesvolle edities is het festival uitgegroeid tot een belangrijk regionaal evenement, dat de stad Leiden op de kaart zet als centrum van cultuur en wetenschap. 

Ook deze editie verzorgen wij de gehele technische productie voor de diverse podia. Het wordt een prachtig festival met veel licht, geluid en mooie speciale effecten. Ook dit jaar zullen bekende artiesten aanwezig zijn. 

 

Meer informatie en het programma op www.nachtvankunstenkennis.nl

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goede samenwerking qua productie HMH

- Dino Sinanovic - IBIZA XPERIENCE BV -