Nieuws

Nieuws

Opening

26 juni 2015

Lakenhall-boven.jpg

Twintig toonaangevende hedendaagse kunstenaars uit alle continenten tonen op uitnodiging van Museum De Lakenhal vanaf 27 juni hun visie op de huidige geglobaliseerde wereld. Dit doen ze aan de hand van bestaand of nieuw werk, waarbij ze zich laten inspireren door Leidse museale collecties. Het resultaat is een boeiende afspiegeling van actuele thema’s en ontwikkelingen in de ons omringende wereld. De werken – vaak grootschalige installaties, videoprojecties, sculpturen, etc. - zijn te zien in De Meelfabriek, een imposant, voormalig industrieel complex aan de rand van Leiden.

Vandaag is de besloten opening voor de nieuwe tentoonstelling Global Imaginations in de Meelfabriek, wij leveren alle techniek hiervoor. U kunt denken aan streamers, licht en geluid. 

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -