Nieuws

Nieuws

Sinterklaasfeesten

20 november 2014

Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is in het land en ondanks de discussie wordt het ook dit jaar flink gevierd. Bij diverse opdrachtgevers leveren wij ook dit jaar de techniek voor de komst van de Goedheiligman en zijn Pieten. Komt Sinterklaas ook bij u op bezoek? Neem contact met ons op en wij regelen de techniek. Aankomende week leveren onder andere de techniek voor Sinterklaas in het huis van Sinterklaas in Leiden en bij zijn bezoek bij Heineken. 

Huis van Sinterklaas

Net als voorgaande editie regelen wij de techniek van Sinterklaas in het huis van Sinterklaas in Leiden. Kijk het filmpje voor een impressie. 

Bezoek Bierbrouwerij Heineken

Sinterklaas in net als ons fan van Heineken. Speciaal voor alle kinderen van medewerkers van deze brouwerij komt hij langs en neemt hij cadeaus mee. Ook dit jaar is ALV Productions van de partij voor de techniek. Wij hebben er zin  in. 

Opdrachtgevers: Centrum Management Leiden en Heineken

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -