Nieuws

Nieuws

Terugblik opening Level te Leiden!

11 juli 2014

In samenwerking met KWIK Events mochten wij de productie op ons nemen van het nieuwe multifunctionele gebouw Level. Level is een moderne, gastvrije pleisterplaats op een levendig knooppunt van routes. Een eigentijdse plek met allure, waar paden elkaar kruisen en waar je mensen kunt begroeten en ontmoeten.

Level is een uniek tref- en schakelpunt waar heel veel samenkomt. Kijken en kopen. Genieten en genezen. Inspannen en ontspannen. Leren en werken. Kortom: een bijzondere combinatie van hotel, restaurant, revalidatiehotel, fitness, wellness resort, offices, shops, parking en het ROC Leiden.

Op deze feestelijke dag kwam Burgemeester Lenferink van Leiden langs om het prachtige gebouw te openen, dit ging samen met een een spectaculaire video presentatie gecombineerd met licht en geluidseffecten. Wat foto's van deze productie tref je hieronder. 

 

 

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

zeer goed snel en kundig

- Yung Lie -