Nieuws

Nieuws

Volledige technische productie Summerjazz

11 juli 2014

Nog een kleine maand en dan gaan we knallen in het Leidse Hout! Een stralende zon, gezellige mensen, een heerlijk drankje en prachtige heldere klanken, dat is het recept voor een geslaagde Summerjazz! Ook dit jaar is ALV Productions vereerd en trots de hele festival productie op ons te kunnen nemen.

De line-up liegt er niet om deze editie. Met José James en Rokia Traoré wordt deze editie weer zeer bijzonder! Daarnaast kan er dit jaar, zoals het hoort, weer goed geschud worden met de heupen: de afrobeat samenstelling Antibalas zal namelijk ook ons podium onveilig maken! Onze Nederlandse line-up heeft nu ook meer versterking, het top-ensemble Windkracht 7 komt naar SummerJazz!

 Meer informatie en kaartverkoop: www.summerjazzleiden.nl/

 

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -