Nieuws

Nieuws

Zomerse bruiloft

3 juli 2015

wedding-blok.png

Soms horen wij van klanten of vrienden/familie: 'Maar jullie doen toch alleen maar grote opdrachten?'

Dat is gelukkig niet het geval, wij verhuren juist veel losse producten voor leuke borrels, verjaardagen/feestjes, kleine evenementen en studentenverenigingen. Een grote productie is natuurlijk hartstikke mooi en uitdagend om te doen, maar het zijn juist ook de kleine verhuurzaken die veel aandacht verdienen. Hoe persoonlijker een opdracht is, hoe specialer het wordt. Niets geeft een beter gevoel dan een glimlachende klant die zijn of haar gehuurde producten komt terugbrengen. 

Bruiloft in Noordwijk

Helemaal hot en populair op dit moment zijn de prikkabels. Een prikkabel is een lang snoer met mooie lichtbollen, deze zijn tevens ook in LED verkrijgbaar. Met de prikkabel kan je een bijzondere intieme sfeer creëren. De prikkabel is verkrijgbaar met diverse kleurtjes of gewoon wit. Afgelopen donderdag hebben wij weer meters prikkabel mogen ophangen voor een bruiloft bij strandclub Witsand te Noordwijk. In combinatie met onze dj-booth en de sfeer van de strandtent werd er echt een industrial / Ibiza setting gecreëerd. Het feest was zeer geslaagd. 

Huren?

Wilt u prikkabel huren? Of bent u opzoek naar een gepersonaliseerde, DJ Booth met LED? Neem dan contact met ons op. 

 

Tijmen en Marlies geven op deze prachtige zonnige dag een Weddingparty bij Strandclub Witsand in Noordwijk! De...

Posted by ALV Productions on donderdag 2 juli 2015

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Goed betrouwbaar meedenkend flexibel

- Studio Liaan -