Onderwijs en hospitality

Onderwijs en hospitality

Onderwijs

Onderwijsinstellingen hebben altijd veel activiteiten waar vaak technische ondersteuning bij nodig is op het gebied van geluid. Heeft bijvoorbeeld een musical of een Fancy Fair? Wij kunnen u helpen. Ook op het gebied van technische installatie kunt ook bij ons terecht voor advies. Maar wij verhuren ook veel apparatuur voor presentaties, evenementen en voorlichtingsdagen.

Hospitality

Alles goed geregeld op locatie voor een feest, borrel of congres. Voor hotels, restaurants of congreslocaties hebben wij diverse technische oplossingen. U kunt hierbij denken aan een complete afgewerkt podium, draadloze microfoons, catwalks, lichtshows en videoschermen.

Complete installatie

Het automatiseren en het compleet technisch inrichten en installeren van licht, geluid, video van bijvoorbeeld een complete vergaderruimte is ons niet vreemd. Kijk bij onze referenties voor meer informatie.

 

Ondanks de korte samen werking tot nu toe hebben we al een prima samen werking. Er was veel begrip voor de apparatuur die we nodig hadden en alles is goed geleverd.

- KNZB ingevuld door DW Griffioen -