Techniek

Techniek

Adamason_logo

Adamson 

Superieur geluid op uw evenement of festival  krijgt u met  luidsprekerproducten van Adamson. ALV Producions maakt gebruikt van het  'True Line Source Array' system ontwikkeld door Adamson Systems Engineering. Dit Canadese bedrijf is vooruitstrevend met haar producten die zowel te gebruiken zijn voor live toepassingen en als vaste installaties.  Op deze pagina treft u enkele voorbeelden hoe dit systeem is toe te passen. Wij kunnen alles van Adamson regelen:

Behind The Curtain - Papal Visit Ecuador from Adamson Systems Engineering on Vimeo.

Wilt u de Adamson huren? Neem dan contact met ons op. 

 Official Adamson Partner

 

                       

Andere mooie merken

Indien gewenst bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van andere merken. U kunt daarbij denken aan L-Acoustics, D&B Audio of Funktion One.

Wat wilt u huren?

GeluidsetsPrikkabel, DJ-BoothGeluidsapparatuur, Lichtapparatuur, Beeld/video, Truss en rigging, Stroom, Podium of tent, Theaterdoek, Speakers, Microfoons, Actieve speakers, Blacklights, Lichteffecten, Bellen, sneeuw en schuimmachines, Movingheads, Beamers, Bekabeling, Schermen, Led-schermen, Podium, Tenten, Trussen 

Meer »

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

Ondanks de korte samen werking tot nu toe hebben we al een prima samen werking. Er was veel begrip voor de apparatuur die we nodig hadden en alles is goed geleverd.

- KNZB ingevuld door DW Griffioen -