Menu

Complete productie voor festival wedding

Naast festivals, evenementen en congressen verzorgen wij ook techniek voor bruiloften. Van intieme ceremonies tot festivals weddings, wij denken graag met jullie mee.
Tevens ontzorgen wij door middel van vooraf locatie-bezoeken af te leggen, rechtstreeks contact op te nemen met het entertainment en het advies te geven qua inrichting van de techniek.

Festival wedding

In 2018 werden wij benaderd door Doorgedraaid of wij een offerte wilde maken voor een ‘Festival Wedding’ op een gave locatie in Nederland. Het bleek voor Katja Schuurman & Freek van Noortwijk te zijn, dus enige discretie was gewenst.

Na een aantal maal om de tekentafel te hebben gezeten, is er gezamenlijk een plan ontstaan om een zo sfeervol mogelijk bruiloft neer te zetten. In juni was het zover. Met ons team hebben wij de de Wildste Tuin omgetoverd tot een intieme en kleurrijke trouwlocatie. Het werd een 2-daags feest met mooie woorden en knallende muziek. Wij zijn trots dat wij hier een bijdrage aan hebben geleverd en kijken met veel plezier terug op deze dagen.

Foto’s copyright Geert Broertjes

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph
Ralph van Dijk / Directeur
071 - 800 9998
info@alvgroup.nl

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies