Menu

Ga live voor je gasten en de wereld

Het begrip livestream heeft door de gevolgen van COVID-19 een nieuwe dimensie gekregen. Het was voor veel organisaties nog een grijs gebied, maar sinds de uitbraak van het coronavirus omarmen bedrijven videoconferencing steeds meer. ALV Productions produceert haarscherpe streams met 1 of meerdere camera’s. We zien bij veel van onze klanten (musea, congreslocaties, eventsplanners en poppodia) de behoefte om naast het maximale aantal klanten in de 1,5 meter samenleving meer mensen te bereiken met video.

Interactie met de klant

De livestream videos kunnen aangeboden worden op gesloten videoplatforms voor alleen intern gebruik maar ook op de bekende platforms als Facebook, Twitch, Youtube en LinkedIN. Zoek je een oplossing die AVG-proof is? Ook dit kan gerealiseerd worden.

Livestream organiseren of wil je een livestream inhuren?

Ga je een online event organiseren en wil je weten welke technische oplossingen voor je idee nodig is. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Technische ondersteuning van geluid, licht en video

Bij een livestream heb je vaak ook (draadloze) microfoons, verlichting, videoschermen en eventueel geluid nodig. Ook hier kunnen wij ondersteuning in aanbieden. Door de combinatie van video, licht en geluid maak je het plaatje compleet.

Livestream op locatie maar geen internet aanwezig?

Ga je een livestream houden op locatie? Ook hier hebben wij een oplossing voor bedacht zodat bedrijven waar dan ook online kunnen gaan.

Neem Contact met ons op voor een offerte.

U wilt een hybride evenement organiseren?

Een hybride evenement is een fysieke bijeenkomst in combinatie met een livestream. Wij kunnen dat voor je samenstellen. Zo kijken we samen met onze techneuten naar welke platforms er gestreamd moet worden. Denk hierbij aan Vimeo, YouTube, Facebook, Twitch, ZOOM, MS Teams, Google Meet en LinkedIN.

Ook moet er gedacht worden welke content (presentaties, video’s, foto’s etc) verwerkt moet worden, of er licht en geluid moet komen en is er een draaiboek nodig voor gastsprekers, regie en de op en afbouw.

Meer informatie nodig of advies? Neem contact met ons op.

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph
Ralph van Dijk / Directeur
071 - 800 9998
info@alvgroup.nl

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies
 

Uitstekend geholpen!

Defence for Children