Menu

Over ALV

ALV Productions is een (inter)nationaal werkende onderneming op het gebied van techniek in licht, geluid en video producties en losse verhuur. Wij zijn geen evenemtenbureau maar leveren juist de productie voor uw evenement. Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij creatieve en technische oplossingen voor diverse doelgroepen. Onze producten en diensten worden ingezet voor zowel kleine maar ook grote privé feesten en partijen, festivals, theater en corporate events.  Wij zijn gevestigd in Leiden, centraal in de Randstad zodat wij u gemakkelijk kunnen bereiken.

“U de gezelligheid, wij de techniek” is één van onze belangrijkste drijfveren. Wij bieden u het gehele pakket met alle diensten onder één dak, van ontwerp tot transport, van installatie tot bediening. Onze klanten/opdrachtgevers zijn uiteenlopend, hierbij kunt u denken aan particulieren, studenten, studentenverenigingen, horeca, musea of grote organisaties. Iedere klant is voor ons bijzonder en met ons vaste team van professionals staan wij altijd voor u klaar.

Wij vinden het belangrijk dat elke klant krijgt wat hij/zij verdient hierdoor proberen wij altijd een stapje harder te lopen. Door persoonlijke contact en onze transparanten communicatie, loopt uw technische productie vlekkeloos.

ALV SALES

Sinds 2014 bieden wij complete installaties aan onder de noemer ALV SALES. Voorheen deden we deze installaties ook onder de naam van ALV Productions. Maar door grote vraag van deze diensten en om de klant meer centraal te kunnen zetten gaan wij vanaf heden verder onder ALV SALES.

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

ALV Rent
verhuur
ALV Sales
verkoop
Pro service center
reparaties
ProAVmarkt
tweedehands
ALV Productions
technische producties
 

Prettig contact, denken goed mee, snel en deskundig

RWV Advocaten