Menu

Techniek en ondersteuning voor congressen en conferenties

Techniek voor congressen en conferenties

Weet u wat er komt kijken bij het organiseren van een congres of conferentie? Voor diverse organisaties zijn wij vaste leverancier voor techniek en ondersteuning bij congressen en conferenties.  ALV Productions denkt graag met u mee om alles technisch tot in de puntjes te laten verlopen. Geen zorgen meer over welke techniek en materialen, vervoer en installatie. Achter de schermen zorgen wij er voor dat het congres / conferentie een succes wordt!  Welke diensten kan ALV Productions zoal leveren?

Benodigdheden voor versterkt geluid

Ondenkbaar bij een congres is versterkt geluid.  Denk hierbij aan speakers maar natuurlijk ook de microfoons om de sprekers, gasten en/of artiesten goed en duidelijk hoorbaar te maken. Microfoons (zoals zender microfoons) zijn er in diverse varianten van draadloos tot bedraad. Wij kijken samen naar de meest passende oplossing.

Presentatie oplossingen voor elke locatie en publiek

Om sprekers in de spotlight te zetten is meestal een spreekgestoelte nodig, dit gecombineerd met de juiste verlichting. De sprekers komen een verhaal vertellen meestal met een ondersteunende presentatie of een andere vorm van media. Hierbij kunnen natuurlijk grote beeldschermen, presentatie benodigdheden zoals een klikker en een laptop niet ontbreken. Is het een congres in een grotere vorm? Dan zetten wij een complete regie neer.  Zodat alle media (video, powerpoint of keynote presentatie, muziek) in combinatie met de sprekers naadloos op elkaar aansluit.

Techniek voor congressen en conferenties 1

Hybride congres en conferentie oplossingen

Door het coronavirus zijn veel organisatie genoodzaakt om met creatieve oplossingen te komen om gasten en bezoekers toch te bereiken. Voor congressen en conferenties hebben wij bijvoorbeeld de oplossing om mensen in te laten bellen tijdens het evenement. En kunnen wij er voor zorgen dat gasten die thuisblijven ook bereikt kunnen worden door middel van onze livestream oplossingen. Door fysiek en livestream te combineren creëert u een hybride evenement.

Technisch personeel congressen en conferenties

Bent u puur op zoek naar technisch personeel voor uw congres/conferentie dan bent u op bij ALV Productions ook aan het juiste adres. Van ondersteuning met betrekking tot het opstarten en begeleiden van digitale presentaties tot ondersteuning van licht- en geluidstechniek.

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph.

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies