Menu

Theaterbenodigdheden en technische ondersteuning

Theaterbenodigheden

Geen voorstelling is geslaagd zonder de juiste experience met bijvoorbeeld geluid en licht. ALV Productions is gespecialiseerd in het leveren van techniek en ondersteuning aan theaters.

Draadloze microfoons en vocale/instrumenten microfoons

Bereik een groot publiek met onze brede assortiment microfoons. Wij hebben draadloze microfoons die zeer subtiel zijn en mooi weggewerkt kunnen worden in de kleiding en kostuums. Daarnaast hebben wij ook een breed scale aan vocale en instrumenten microfoons om het publiek op de juiste manier te bereiken. Ook leveren we losse zenders, diverse speciale microfoons en headsets.

Theaterbenodigdheden en technische ondersteuning

Theaterverlichting

Extra licht nodig voor een bepaalde voorstelling? Ook dit kunnen wij leveren. Wij hebben diverse soorten movingheads en front licht in ons assortiment.

Tijdelijk podium en tribune benodigdheden

Extra ruimte nodig op het podium? Of een tijdelijk tribune creëren?  Met onze vakmensen kunnen wij in no-time deze materialen leveren en bouwen. Dit kunnen wij doen met podiumdelen en diverse truss artikelen.

Personeel en ondersteuning

Handen tekort bij een grote productie. Wij leveren ook vakmensen (lichttechnici, geluidstechnici) die u tijdens de productie kan ondersteunen.

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph.

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies