Menu

Cultuur

Techniek (audio, licht en video) voor musea

ALV is specialist in het werken met audio, licht en video benodigdheden in musea en culturele instellingen. Wij hebben een hechte samenwerking met diverse musea (Naturalis, Volkenkunde, Boerhaave). Wij leveren AV middelen en professionele vakmensen t.b.v. technische ondersteuning voor diverse bijeenkomsten in de musea.  Hiernaast leveren wij vaste complete installaties voor bijvoorbeeld ruimtes t.b.v. tentoonstellingen en vergaderlocaties.

Heeft u een congres en daarbij een live verbinding nodig, wij kunnen u helpen. Is uw wens het uitlichten van tentoonstellingen of andere elementen in uw museum? Onze vakmensen zorgen hiervoor.

Culturele evenementen

De afgelopen jaren zijn wij hoofdleveranciers geworden van diverse gemeentes voor het verzorgen van de techniek met betrekking tot citymarketing activiteiten. Wij verzorgen bijvoorbeeld met trots de gehele techniek voor de Museumnacht in Leiden. Tevens verzorgen wij de techniek voor citymarketing activiteiten in Den Haag en Rotterdam. Wij denken graag met de gemeentes mee om een zo goed en professioneel event neer te zetten.

Ook voor de gehele technische productie van uw evenement kunt u bij ons terecht.

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies