Menu

Duurzaam ondernemen

  • Bij ALV werken wij alleen met apparatuur van A-merken die voldoen aan alle duurzaamheids- en milieunormenstelsels;
  • Betrouwbaarheid: We streven naar hechte en langdurige relatie met u. Wij hechte veel waarde aan betrouwbaarheid en ook onze prijsstellingen kunnen we te allen tijde verantwoorden.

Los van officiële milieueisen, bedenken we zelf maatregelen om het milieu te ontlasten. Zo worden alleen producten ingekocht die voldoen aan de RoHs norm. Overtollige apparatuur wordt conform de wet Verwijdering Wit- en Bruingoed afgevoerd en gerecycled.

We vermijden onnodige belasting van het milieu door teveel kilometers. Wij plannen zoveel mogelijk in één rit. We printen dubbelzijdig, toners worden gerecycled via een gespecialiseerd bedrijf en ingeruild voor nieuwe. Afvalpapier wordt als het kan gebruikt als kladpapier en uiteindelijk afgevoerd. Verpakkingsmaterialen van apparatuur nemen we weer mee terug en laten we ook weer afvoeren. Batterijen worden verzameld en ingeleverd bij de chemokar.

Leerbedrijf en loyaal werkgeverschap

Wij zijn een leerbedrijf voor jonge enthousiaste studenten uit de regio. Wij werken hiervoor samen met diverse scholen en leerbedrijven.

Onze klanten hebben uiteraard hun eigen verantwoordelijkheid, maar we geven altijd aan dat zakendoen met de ALV in ieder geval weer een steentje bijdraagt aan hun uitvoering. Bij ieder project bekijken we samen of de wettelijke normen op het gebied van energieverbruik, veiligheid en milieu worden gerealiseerd. En of we inderdaad de meest duurzame technologieën gebruiken.

 

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies