Menu

Techniek voor sportverenigingen en evenementen

Sportevent - livestream

ALV Productions is al jaren partner van diverse sportverenigingen en sportevenementen. Zelf zijn wij sportliefhebbers in hart en nieren en verzorgen wij graag de technische kant tijdens wedstrijden, demonstraties of andere sportbijeenkomsten.

Omroepsysteem voor elk soort sportevenement

Of het nou om een voetbalwedstrijd gaat of een marathon, bij elk soort sportevenement is geluid nodig. Met onze omroepsysteem oplossingen bereikt u elk soort publiek. Naast deze omroepsystemen bieden wij ook diverse soorten speakers aan, afhankelijk van het aantal bezoekers. Ook hebben wij oplossingen om het geluid te spreiden op diverse locaties in een groot gebied.

Ga online tijdens uw wedstrijd met live-stream

Door de corona pandemie zijn wij gespecialiseerd in live-streams. ALV Productions regelt uw complete live-stream. Dit houdt in dat we het camerawerk, regie, geluid, video en licht organiseren. Met onze remote-camera’s maar ook handheld camera’s, maken wij uw sportevenement of wedstrijd beschikbaar op diverse platforms (Facebook, Youtube, Twitch etc).

Techniek voor sportverenigingen en evenementen

Informatie voorziening met de led-kar

Geen wedstrijd of evenementen met goede communicatie. Naast ons omroepsysteem bieden wij een breedscala aan LED-oplossingen. Voor sportevenementen zetten wij een mobiele LED-kar in met gehele regie. Naast de live-stream kunt u op deze LED-kar ook andere informatie tonen. Denk hierbij aan veiligheidsinformatie, de tussenstand, partners en/of reclame uitingen.

Uw AV-partner

Wij hebben een hechte samenwerking met de Marathon in Leiden. Hiervoor verzorgen wij het geluid bij de start, finish en langs de route. En zetten wij bij de start en de finish trusspoorten neer. Ook tijdens roeiwedstrijden en zwemwedstrijden door heel het land verzorgen wij het geluid bij de start, finish en langs de route.  En zijn wij sponsor en AV-partner bij diverse voetbalverenigingen in Zuid-Holland.

Sportverenigingen en evenementen 1

 

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies