Menu

Techniek en ondersteuning voor beurzen en evenementen

Techniek en ondersteuning voor beurzen en evenementen 1

Bij een beurs of een indoor evenement in een grote hal en ruimte komt veel av-techniek kijken. Door de jaren heen zijn wij op een tal van bekende locaties geweest met onze producten en technische ondersteuning. Van grote evenementen in AFAS live en ECC-Leiden tot beursstands in de Jaarbeurs Utrecht, Amsterdam Rai of op Utrecht centraal station. Samen met u bekijken we naar de mogelijkheden en benodigheden.

Truss-framwork

De basis van truss en de techniek in de beursstand

De basis van de beursstand is vaak een framework van truss. Dit is een constructie van aluminium buizen die met pennen aan elkaar wordt bevestigd. Met truss kunt u bijna alle kanten op. Denk aan een heel framework voor een indoor-festival, een beursstand, trusspoorten voor sportevenementen of gebruik truss als toegangspoort.  Een ontwerpbureau / reclamebureau maakt het ontwerp met daarbij bedrukking en visuals van de stand. De techniek wordt door ons geleverd en opgebouwd. Vaak zit er ook licht, geluid en led-schermen in deze constructies verwerkt. ALV Productions is leverancier en partner bij diverse ontwerp en reclamebureau’s.

Techniek en ondersteuning voor beurzen en evenementen

Versterkt geluid, licht en vloerplan voor indoor-events

Bij het organiseren van een indoor evenement komt voor u als organisator veel kijken. Naast het gehele programma, vergunningen, veiligheid, verkoop en marketing, komt er voor op de locatie ook nog eens de gehele techniek bij. Samen met u of uw opdrachtgever nemen wij alle wensen door voor een perfect licht, geluid en/of stroom plan. Dit verschilt natuurlijk per locatie en het aantal personen die op het evenement af komen.  Met een doordacht plan kunnen we achter de schermen alles in goede banen leiden.

Technische vakmensen voor beurzen en evenementen

Ook kunnen wij technisch personeel leveren voor het evenement. Van ondersteuning van licht- en geluidstechniek tot het aanleggen van stroom en/of tijdelijke WIFI.

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph.

 

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies