Menu

Ontwikkel je eigen online event

In de ALV ‘blackbox studio’ heb je de vrijheid om je geheel eigen online event te ontwikkelen. Van discussietafel tot een heuse digitale kroeg. Of trainingsvideo’s zoals webinars. De mogelijkheden zijn oneindig.

Camera’s voor elke positie

De studio beschikt over meerdere camera’s voor close-ups en wide shots. Door deze aanpak kunnen wij diverse invalshoeken in beeld brengen. Zo wordt de livestream aantrekkelijker voor de kijker en blijft de aandacht op het beeldscherm.

De gewenste online setting

Houd je online publiek tijdens de uitzending betrokken! Met professioneel geluid en licht creëren wij elke gewenste setting.  Een setting die past bij je smaak en online evenement. Creëer een zakelijke opstelling of een intieme omgeving. In onze studio zijn alle denkbare opstellingen mogelijk.

Streamen naar ieder platform

Samen met onze techneuten (live-) streamen wij onder andere naar Vimeo, YouTube, Facebook, Twitch, ZOOM, MS Teams, Google Meet, LinkedIN en Clubhouse.

Hybride event organiseren

Ook kunnen wij je ondersteunen met onze live studio bij een hybride event (een combinatie van een fysiek- en een online evenement). Combineer de kracht van de online studio met de evenementen locatie.

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph
Ralph van Dijk / Directeur
071 - 800 9998
info@alvgroup.nl

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies