Menu

Een greep uit de producties van Doorgedraaid

Complete technische productie LOA Festival

In de hoofdstad van Luxembourg zijn wij leverancier van audio, licht, stroom voor de stages en foodtrucks, video en special effects voor het tweedaags festival van Luxembourg Open Air.

ALV levert aan Doorgedraaid en LOA naast de opbouw ook het projectmanagement en operators voor geluid, licht en special fx. Een heerlijk festival in een prachtige stad.

Truss voor Red Bull F1 Bar Zandvoort

Voor de Red Bull bar leverden wij een gehele truss-constructie. Op basis van het 3D-ontwerp van de bar, leverde ALV een tekening om te kijken welke materiaal er nodig was. De bar geeft het gevoel van een F1 pitbox met een speciaal voor Red Bull ontworpen ‘kroonluchter’.

Bekijk de hele productie op de website van Doorgedraaid.

Technische oplossingen voor de Wibar

De roots van Doorgedraaid liggen in het Leidse clubleven. Vandaar dat Doorgedraaid een heuse club in het leven heeft geroepen. Voor de Wibar heeft ALV een truss-systeem ingehangen met een hoogwaardig geluidssysteem. Dit alles specifiek voor de ruimte afgesteld voor een industriële sound en look.

Lees meer over de Wibar.

Over Doorgedraaid

Al jarenlang werkt ALV prettig samen met Doorgedraaid. Doorgedraaid is een innovatieve en multidisciplinaire creatiefabriek. Zij worden gedreven door artistieke passie en een voorliefde voor ambacht en technologie. De creaties moeten prikkelen en verwonderen. Zo activeren ze menselijke verbinding. Dit kan tot uiting komen in een feestelijke beleving waarbij licht, decor en muziek samensmelten tot een vloeiend geheel of een merkuiting die mensen op de juiste plek raakt. Lees meer op de website van Doorgedraaid.

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph
Ralph van Dijk / Directeur
071 - 800 9998
info@alvgroup.nl

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies