Menu

Spotlight vacature!! Projectleider Evenementen (Techniek)

Wie is ALV Productions?

ALV Productions is dé partner op het gebied van techniek in audio, licht, video in de Randstad.

Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij creatieve en technische oplossingen voor elke productie. Van zakelijk evenementen, openluchtfestivals, beurzen tot besloten feesten. Wij zijn gevestigd in Leiden, centraal in de Randstad zodat wij onze klanten gemakkelijk kunnen bereiken.

Bij deze een greep uit de vele projecten die wij hebben gedaan (en die jij wellicht straks ook gaat doen):

Wat heeft ALV Productions jou straks te bieden?

Naast werken in de mooiste stad van Nederland bieden wij jou de baan waarin  je de kans krijgt om te werken met de mooiste merken op het gebied van audio en de nieuwste lichttechnieken. Wij geven de ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en hopen uiteraard ook van jou te leren.

Wil jij de leiding nemen over technische projecten en evenementen? Prima! Jij bent de specialist en daarin vertrouwen we op jouw expertise. Daarnaast uiteraard een uitdagende functie waarin je jouw technische kennis kunt combineren met je organisatorische vaardigheden.

Dit alles voor een goed maandsalaris van maximaal €4300,- bruto (fulltime) passend bij jouw werkervaring en vaardigheden. Secundaire arbeidsvoorwaarden? Die bespreken we graag met je maar een passende reiskostenvergoeding, mobiel (Apple) en laptop (Macbook) zijn vanzelfsprekend aanwezig voor deze rol.

Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ja hoor, wij ondersteunen graag jouw ambities!

Wij houden van gezelligheid dus dat is wel een harde eis voor deze functie. Regelmatige borrelen op kantoor en uitjes om de teamspirit te versterken vinden wij erg belangrijk.

Wat ga jij straks betekenen voor ALV Productions?

Als Projectleider Evenementen (Techniek) speel je een cruciale rol bij het plannen, coördineren en uitvoeren van mooie projecten. Je neemt de verantwoordelijk voor het technische aspect van producties en evenementen, waarbij je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering en een ultieme beleving voor onze klanten 3 Octobervereeniging, Naturalis, Doorgedraaid, Don Papa, Marloes&Co, Hugo Boss, studentenverenigingen en nog meer mooie namen. Jij bent de technisch dirigent van de gehele productie. Dat doe je niet alleen, maar met het team van ALV specialisten!

Je coördineert en stuurt dit technische team van specialisten aan, bestaande uit professionals met passie voor hun vak. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en zorgt voor een optimale samenwerking. Budgetbewaking en deadlines zijn een belangrijk element, waarbij je altijd streeft naar kwaliteit en klanttevredenheid. Zie je kansen voor verbetering en optimalisatie? Top! Ook wij leren elke dag bij dus maak ze graag bespreekbaar.

Hoe ziet het team er uit waar jij straks collega van wordt?

Vacature Technisch Projectleider / Manager Evenementen 1

* Ons jaarlijks Sinterklaas dobbelavondje

Wat neem je allemaal mee voor de mooie rol?

Je hebt een opleiding gevolgd op mbo+ en/of hbo-niveau, bij voorkeur in de evenementenbranche. Die evenementenbranche is best belangrijk maar die mag ook opgedaan zijn middels werkervaring. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van projectmanagement en kun je vooral goed het overzicht bewaren in soms hectische omgevingen/situaties.

Spreekt voor zich dat je communicatief zeer vaardig bent en je kunt goed samenwerken met verschillende type opdrachtgevers. Als projectleider ben jij de kameleon van onze organisatie!

Ook belangrijk voor deze rol: Je neemt initiatief, kan tegen een stootje en geeft tegengas. Eigenlijk alles waarin een projectleider zich herkent.

Interesse? Zo komen we met elkaar aan tafel!

Klaar om de technische touwtjes in handen te nemen en de meest fantastische evenementen te realiseren? Solliciteer dan nu als Projectleider Evenementen en maak deel uit van ons hechte team! Mail jouw CV en bij voorkeur met motivatie waarom jij de beste bent voor deze rol naar Ralph van Dijk, directeur ALV 06 – 54298145. Hij is te bereiken per mail info@alvgroup.nl

Toch nog inhoudelijke vragen bij het lezen van deze mooie rol? Bel/app Gijs Meijers, onze projectmanager gerust op 06 – 34170077

We kijken uit naar je komst en zetten de koffie alvast klaar!

Zoekt u wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies