Nieuws

Nieuws

Winter in Leiden

11 juli 2014

Datum: 01-11-2013

Gisteren 31 oktober was de start van de winterperiode in Leiden. Met de lichtjesparade luidt de binnenstad de feestelijke periodes in waarin diverse evenementen in het teken van de WinterWonderWeken staan. Een heleboel kinderen liepen mee met de lichtjesparade om de binnenstad te verlichten met hun lampionnen. Bij de Nieuwe Rijn was er een kleine theater act met veel muziek en licht spektakel. Hiervoor had ALV Productions de gehele productie in handen. Ondanks het regenachtige weer was het een groot succes.

Halloween Science Horror Late Night Show in Raamsteeg2

In Raamsteeg2 onderdeel van Naturalis was gister weer een zeer intressante Late Night Show. Thema van de avond was Halloween met intressante lezingen over angst, experimenten en veel bloederige zaken. De volgende editie staat gepland op 8 november en staat in het thema van Magic & Science. 

Meer informatie op www.raamsteeg2.

ALV Verhuur

verhuur-1.jpg

Benieuwd?

Ga naar ALV Rent>>

Evenementen & Producties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musical, installaties of besloten feesten, Wij verzorgen de gehele technische productie voor u. Neem een kijkje in ons porfolio voor wat impressies. 

Portfolio »

Contact

Wij leveren audio, licht en video over heel Nederland. Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u wat vragen?

Stuur ons een e-mail of bel 071 - 800 9998

Contact »

 

zeer goed snel en kundig

- Yung Lie -